Slotaflevering Hunted VIPS maandag te zien op NPO 3

Slotaflevering Hunted VIPS maandag te zien op NPO 3
Blijven de BN'ers uit handen van de autoriteiten?

Kijktip :

Maandagavond (22 februari) is de spannende laatste aflevering van Hunted VIPS te zien op NPO 3. Er zijn nog twee van de vier bekende duo's voortvluchtig, maar lukt het ze ook om een hele week uit handen van de opsporingsdiensten te blijven?

Hunted gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv.

Eiland van Heeg
In de laatste aflevering proberen de twee duo's (Kim Feenstra/Birgit Schuurman en Klaas van der Eerden/Dennis Weening) het extractiepunt te bereiken voordat ze worden opgepakt. Dankzij aanwijzingen van de programmamakers zijn ze erachter gekomen dat ze naar het Eiland van Heeg in het Heegermeer in Friesland moeten. Daar kunnen ze het land ontvluchten.

Lees verder onder de video's.

Kijkcijfersucces
Toch zullen de Hunters tot het laatste moment proberen de voortvluchtige BN'ers in de kraag te vatten. Hiermee komt er een einde aan het eerste VIPS-seizoen van Hunted. Het bleek een doorslaand kijkcijfersucces te zijn: wekelijks zitten er tot wel 1,2 miljoen kijkers klaar voor dit spannende programma. Daarmee is het één klap het best bekeken programma van NPO 3.

De slotaflevering van Hunted VIPS is op maandag 22 februari om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV