Hitserie The Good Doctor binnenkort bij RTL en Videoland

Hitserie The Good Doctor binnenkort bij RTL en Videoland
Autistische chirurg is uitzonderlijk talent

Kijktip :

De Amerikaanse hitserie The Good Doctor komt naar Nederland. Het medische drama is aan het eind van deze maand te zien op RTL 4 en Videoland. De serie draait om Dr. Shaun Murphy, een jonge chirurg met autisme en het savant-syndroom.

Shaun Murphy (Freddie Highmore) verruilt het platteland voor een prestigieus ziekenhuis in San José. Hoewel Shaun uitzonderlijk getalenteerd is wat betreft zijn vak, vindt hij contact leggen met mensen onwijs moeilijk.

The Good Doctor is opgezet door producent David Shore (House) en acteur Daniel Dae Kim, bekend van series als Lost en Hawaii Five-0. Naast Highmore, die een Golden Globe-nominatie binnensleepte voor zijn rol, spelen ook Antonia Thomas (Misfits), Nicholas Gonzalez (Bordertown) en Beau Garrett (Tron: Legacy) een rol in de serie.

RTL 4 zendt 29 januari om 21.30 uur de eerste aflevering uit. Via Videoland zijn meteen de eerste negen afleveringen te zien. Wekelijks komt dan op beide kanalen een nieuwe aflevering.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hitserie The Good Doctor binnenkort bij RTL en Videoland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV