Vrijdag in De Vooravond: Wopke Hoekstra schuift aan voor eerste lijsttrekkergesprek

Vrijdag in De Vooravond: Wopke Hoekstra schuift aan voor eerste lijsttrekkergesprek
De gasten van vrijdag 19 februari

Kijktip :

De verkiezingen komen eraan, en De Vooravond heeft een reeks lijsttrekkergesprekken op het programma staan. Demissionair minister van Financiën en CDA-lijsttrekker Wopke Hoekstra trapt deze serie af en is vanavond te gast.

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in De Vooravond - vrijdag 19 februari

  • Vandaag behandelt het gerechtshof het hoger beroep tegen de avondklok. Hoe nu verder? En houden jongeren de lockdown nog langer vol? De Vooravond bespreekt het met strafrechtadvocaat__ Natacha Harlequin__, YouTuber Défano Holwijn en politiek verslaggever en presentator van het NOS op 3 Verkiezingsprogramma Albert Bos.
  • In aanloop naar de verkiezingen voert De Vooravond een reeks lijsttrekkergesprekken. Vanavond de eerste editie met Wopke Hoekstra, demissionair minister van Financiën en CDA-lijsttrekker.
  • Een partner verleiden is in coronatijd zo makkelijk nog niet, maar spinnen flirten er desondanks lekker op los! In 'Mátyás' Rariteitenkabinet' laat bioloog en toxicoloog Mátyás Bittenbinder de verschillende verleidingstechnieken van spinnen zien.
  • De ‘Friday Night Club’ opent opnieuw haar deuren! Vanavond vertelt Gerard Joling over zijn muzikale inspiratiebronnen, speelt een van zijn klassiekers en brengt daarnaast een gloednieuw nummer ten gehore.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in De Vooravond: Wopke Hoekstra schuift aan voor eerste lijsttrekkergesprek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier