Alle 8 seizoenen Desperate Housewives staan 23 februari op Disney's Star

Alle 8 seizoenen Desperate Housewives staan 23 februari op Disney's Star
Wisteria Lane vol lust, jaloersie, humor en een duister geheim

Kijktip :

Deze dinsdag - 23 februari - wordt Star gelanceerd op Disney+. De hitserie Desperate Housewives (8 seizoenen) staat dan compleet op Star, en dat is goed nieuws voor alle fans die deze zeer verschillende Amerikaanse huisvrouwen een warm hart toedragen.

Bekijk hier het complete aanbod van Star op Disney+.

Fairview, Wisteria Lane, Moord
In de stad Fairview ligt er een straat genaamd Wisteria Lane, een vredige cul-de-sac met gemanicuurde gazons en mooie huizen. Het is een plek waar je alles weet van al de buren en de buren alles weten over jou. Het is de perfecte stadsfantasie. Maar achter elke piketomheining liggen duistere geheimen. En, in elk schijnbaar liefdevol en gelukkige thuis, vind je jaloezie, lust, passie, en soms moord.

Dit zijn de mannen in de hitserie 'Desperate Housewives'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Bij de start van het eerste seizoen ben je verslaafd aan het wel en wee van Wisteria Lane. Een heerlijke serie, die het vooral moet hebben van veel drama, mysterie, en cynische humor en lekkere onliners. Glansrollen zijn voor de vier dames, Teri Hatcher, Felicity Huffman, Eva Longoria en Marcia Cross. De laatste actrice vertolkt de rol van Bree Van De Kamp, die haar hele leven alle sleaze en dirt netjes onder de mat veegt, wat hilarische momenten oplevert. En vergeet ook niet de sexy tuinman (Jesse Metcalfe) in seizoen 1 die voor heel veel broeierige momenten zorgt. Een topserie en een fantastische aanwinst voor Disney's Star. Vier sterren.

Cast
Naast Teri Hatcher (Tomorrow Never Dies) en Felicity Huffman (Raising Helen) zijn ook Marcia Cross (Bringing Up Bobby), Eva Longoria (Empire), Jesse Metcalfe (Dallas), Doug Savant (Godzilla), James Denton (Good Witch) en Ricardo Chavira (Scandal) in deze serie te zien. Deze productie is onder andere geregisseerd door David Grossman (Bones).

Vanaf 23 februari 2021 kun je Desperates Houswifes (8 seizoenen) streamen op Disney's Star. Genre: Drama, Mysterie, Komedie. IMDb-score 7,5.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV