Vrijdag in Op1: Frits Sissing en Pia Douwes over Op Zoek Naar Maria

Vrijdag in Op1: Frits Sissing en Pia Douwes over Op Zoek Naar Maria
De gasten van vrijdag 19 februari

Kijktip :

Het nieuwe zondagavondprogramma van AVROTROS Op Zoek Naar Maria start aanstaande zondag. Wat kunnen we verwachten van de talentenjacht? Presentator Frits Sissing en juryvoorzitter Pia Douwes zijn te gast bij Op1. Hieronder lees je wie er nog meer te gast is bij Op1.

De tekst gaat door onder de video's

Gasten in Op1 van vrijdag 19 februari

  • Saskia Belleman volgde het hoger beroep over de avondklok vandaag op de voet. Uitkomst: voorlopig blijft de avondklok van kracht. Belleman komt bij Op1 met een verslag van vandaag én met het laatste nieuws.
  • In de nieuwe quiz Kiespijn neemt presentator Diederik Ebbinge de kijker mee door het Nederlandse politieke landschap. In de quiz probeert hij samen met teamcaptains Hanneke Groenteman en Rutger Castricum de zwevende kiezers duidelijkheid te bieden in de grote informatiestromen rond de verkiezingen.
  • De talentenjacht Op Zoek Naar Maria kennen we nog van de varianten met Zorro, Marry Poppins, Joseph en Evita. Nu is het de beurt aan Maria uit de Sound of Music. Presentator Frits Sissing en juryvoorzitter Pia Douwes praten over het nieuwe programma.
  • Jory van Thiel en Roel Wouters maakten in de wetenschap een spectaculair debuut. Hun onderzoek naar spugende cobra’s is zo baanbrekend dat het tijdschrift Science er de hele voorpagina aan wijdt.

Presentatie
De presentatie van Op1 is op vrijdag 19 februari in handen van Astrid Joosten en Paul de Leeuw.

Op1 is elke werkdag en elke zondag om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt iedere aflevering en de interessantste fragmenten van Op1 terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: Frits Sissing en Pia Douwes over Op Zoek Naar Maria of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier