Vrijdag in Jinek: o.a. André van Duin en Gerdi Verbeet over Nationale Dodenherdenking

Vrijdag in Jinek: o.a. André van Duin en Gerdi Verbeet over Nationale Dodenherdenking
De gasten van vrijdag 19 februari

Kijktip :

De Nationale Dodenherdenking op 4 mei gaat er, net als vorig jaar, anders uitzien dan andere jaren. Voorzitter Gerdi Verbeet heeft twee bijzondere gasten meegenomen die hun steentje gaan bijdragen op de Dam en in de Nieuwe Kerk. Hieronder lees je wie er nog meer te gast zijn bij Jinek.

De gasten in Jinek - vrijdag 19 februari

  • Een kleine maand en dan is het zover: de Tweede Kamerverkiezingingen komen eraan. Cabaretier Martijn Koning schuift aan bij Jinek om de meest opvallende verkiezingsspotjes met ons door te nemen.
  • André van Duin spreekt op 4 mei op de Dam in Amsterdam tijdens de Dodenherdenking. Schrijver Roxane van Iperen neemt de literaire voordracht in de Nieuwe Kerk voor haar rekening. Voorzitter van het Nationaal Comité 4 en 5 mei Gerdi Verbeet vertelt hoe de Dodenherdenking er dit jaar gaat uitzien.
  • Het was een onrustige politieke week. Het begon met gesteggel in de rechtbank over de avondklok, en dan kwam er ook nog eens een schaatsende Wopke Hoekstra overheen. Peter R. de Vries en Wouter de Winther zijn te gast om erover te praten.
  • Vorige week konden we nog schaatsen, en deze week komt de lente eraan. Hoe kan het zo snel gaan? Meteoroloog Amara Onwuka komt met alle antwoorden.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Jinek: o.a. André van Duin en Gerdi Verbeet over Nationale Dodenherdenking of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV