Dit zijn de 3 populairste films op Netflix dit weekend

Dit zijn de 3 populairste films op Netflix dit weekend
De winnaar: de billen van Jan Kooijman!

Kijktip :

Welke drie films zijn op streamingdienst Netflix op dit moment het meest populair? Bekijk hieronder de top 3 meest gestreamde films op de rode N.

Lees hier welke films en series je nieuw kunt streamen op Netflix.

3. News of the World (2020)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 6,9

Tom Hanks blijft een populaire acteur in films, dat bewijst hij ook nu weer met een nummer 3 positie op Netflix. Een nieuwe western met een glansrol voor de jonge Duitse actrice Helena Zengel. Lees hier waar je de film News of the World kunt streamen.

Lees hier onze recensie van News of the World.

2. To All the Boys: Always and Forever (2021)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 6,3

Na Valentijnsdag sluit deze derde film in de trilogie - waar liefde regeert - ook nu weer massaal in onze harten. Een heerlijk romantisch liefdesverhaal komt tot een einde met sterke rollen voor Lana Condor en Noah Centineo. Lees hier waar je To All the Boys: Always and Forever kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van To All the Boys: Always and Forever.

1. Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn (2020)

IMDb ★ 5,9

Gebaseerd op het romandebuut van Daphne Deckers scoort deze Nederlandse romcom na de bioscoop nu ook op Netflix de pannen van het dak! Mede door de strakke bilpartij van Jan Kooijman is het succes wederom gewaarborgd. Met actrice Barbara Sloesen in de hoofdrol. Lees hier waar je de film Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn kunt streamen.

Bekijk hier alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV