Vanavond op tv: Rayen Panday met Fenomeen, Fitness Diaries, Muziekstad en meer

Vanavond op tv: Rayen Panday met Fenomeen, Fitness Diaries, Muziekstad en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 20 februari

Kijktip :

De avondklok geldt nog steeds, maar gelukkig zorgt zaterdagavond de televisie voor heel wat vermaak. Zet je tv aan en dan hoef je alleen nog maar te kiezen: ga je voor cabaret, een fitnessdagboek, een duik in het verleden van Danny de Munk, een dramafilm over geisha’s, een Britse medische dramaserie of een nieuw muziekprogramma? Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 20 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Fitness Diaries

TLC
20:00 uur

De serie Fitness Diaries volgt het leven van vijf fitgirls die volledig gefocust zijn op sport. Elke zaterdag vanaf 20:00 uur met dubbele afleveringen op TLC. Famke Louise, Fajah Lourens, Roos, Lindsey en Evelien delen álles; hun gezonde en natuurlijk fitte levensstijl, inclusief alle ups en downs. Net zoals in een echt dagboek. Ze filmen alles zelf, zonder filter. De vijf laten zien dat het bestaan van een fitgirl hard werken is. Of het nou gaat om het runnen van een fitnessbedrijf of elke dag bezig zijn met bodybuilding, spiritualiteit of body positivity. Ze moeten er soms veel voor doen en laten, maar ze krijgen er ook heel veel voor terug. Vanuit een wereld die zowel glamoreus als eenzaam kan zijn, delen zij hun belevenissen. Een persoonlijk en bijzonder inkijkje in het echte leven van een fitgirl. Inclusief een lach en op z’n tijd een traan.


Cabaret: Rayen Panday - Fenomeen

SBS 6
20:30 uur

In de reeks cabaretvoorstellingen op SBS6 is deze zaterdag Rayan Panday met Fenomeen uit het seizoen 2018-2019 te zien. In 2016 brak Rayen Panday definitief in Nederland door met de voorstelling Niet Verder Vertellen en is hij momenteel één van de meest gewilde namen in de cabaretwereld. Tien jaar na zijn debuut en vele optredens in binnen- en buitenland later is het zo ver: Rayen maakt met Fenomeen de voorstelling die het hele spectrum omvat: persoonlijk, actueel, muzikaal en er wordt geen enkel onderwerp geschuwd.


Dramafilm: Memoirs Of A Geisha

Spike
20:30 uur

In de film Memoirs Of A Geisha is te zien dat in de jaren voor de Tweede Wereldoorlog een blut Japans kind bij haar familie wordt weggehaald om als meid in een geishahuis te werken. Ondanks een verraderlijke rivaal die haar bijna klein krijgt, bloeit het meisje op tot een legendarische geisha.


Verborgen verleden: Danny de Munk

NPO 2
20:35 uur

Deze week duikt zanger en acteur Danny de Munk in zijn familiegeschiedenis in Verborgen Verleden, waarin de lach en de traan nooit ver weg zijn. Danny de Munk ontdekt rake parallellen met de film en de rol die hem groot maakten: Ciske de Rat. Hij stuit op allerlei wonderlijke verhalen over zijn voorouders, die de straten van Amsterdam kleur gaven. Ook de Tweede Wereldoorlog en verzet spelen een hoofdrol in deze tragische maar dappere familiegeschiedenis.


Nieuw: Trust Me seizoen 2

Canvas
20:36 uur

In het nieuwe seizoen van de Britse medische dramaserie Trust Me onderzoekt de getraumatiseerde korporaal Jamie McCain vanuit het ziekenhuis een aantal mysterieuze overlijdens. De serie is elke zaterdag vanaf 20:35 uur met dubbele afleveringen te zien op de Vlaamse zender Canvas. McCain herstelt in het ziekenhuis van ernstige schade aan zijn ruggengraat. Hij is kwaad als hij aankomt en weigert mee te werken. Hij wil niet praten over zijn letsel. Op zijn afdeling overlijden plots steeds meer patiënten. Jamie gaat op onderzoek uit, maar dat blijkt een gevaarlijke zoektocht. Iedereen heeft iets te verbergen en Jamies gedrag wordt steeds grilliger.


Nieuw: Muziekstad

NPO 3
23:05 uur

In het nieuwe programma Muziekstad trekt Eva Koreman door het land, op zoek naar de beste muziek. Elke zaterdag staat één stad centraal, waar drie artiesten of bands hun lokale scene in kaart brengen. De artiesten leiden Eva rond langs de plekken waar ze hun muziek schrijven, de locaties die vormend zijn geweest en hen inspireren. Ze geven een intiem kijkje in de keuken, en de artiesten treden op in het lokale poppodium. In Muziekstad wordt niet gefocust op de namen die al in elke talkshow aanschuiven, maar juist ook op de spannende underground en de artiesten van de toekomst. In de eerste aflevering zoekt Eva aanstormend hiphop-talent Raw Roets, zangeres/songschrijver Naaz en popster-in-wording Froukje op.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Rayen Panday met Fenomeen, Fitness Diaries, Muziekstad en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV