Waylon geeft verklaring na ophef The Voice Of Holland door wegsturen Sezina en Senja

Waylon geeft verklaring na ophef The Voice Of Holland door wegsturen Sezina en Senja
Kijkers en andere coaches verbijsterd na eliminatie topfavorieten

Nieuws :

Waylon heeft vrijdagavond bij fans van The Voice Of Holland voor heel wat ophef gezorgd. Sezina en Senja, twee favorieten onder de kijkers, werden na een steengoed optreden door hun coach naar huis gestuurd.

Je kunt hier de hele uitzending van The Voice van 19 februari terugkijken bij Gids.tv.

Kijkers en andere coaches snappen niets van keuze Waylon
De andere coaches konden de keuze van Waylon niet goed begrijpen. Ook op social media uiten veel kijkers hun ongenoegen. “Ok... Misschien heb ik keuzes gemaakt die sommige mensen niet begrijpen. Ik zal me nader verklaren!”, aldus Waylon in een Instagram-bericht.

Lees verder onder het Instagram-bericht van Waylon.

Waylon gunt Sezina toekomst met goud en platina
Waylon is erg onder de indruk van Sezina. “Ik gun haar een toekomst gevuld met goud en platina en aan de reacties te zien hoeft ze zich daar geen zorgen over te maken. Toch? Wat ik haar vooral gun is dat ze een meisje van 16 kan zijn en zich even los kan wrikken van alles wat er van haar verwacht wordt, want aan die verwachting kan ze naar mijn mening nog niet voldoen. Achter het stuur bepaal jij je bestemming...”

Waylon is bezig om plaat te maken met Senja
Waylon noemt zangeres Senja zelfs een van de meest bijzondere mensen die hij bij The Voice Of Holland heeft ontmoet. “Senja zit achter het stuur en weet waar ze moet zijn. Dat heb ik goed gezien en gelukkig heb ik een aantal keer per week contact met haar en zijn we bezig om een plaat te maken... Ze schrijft geweldige liedjes!!”

The Voice of Holland is elke vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van The Voice Of Holland terugkijken via Gids.tv


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Waylon geeft verklaring na ophef The Voice Of Holland door wegsturen Sezina en Senja of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier