Recensie: Flora & Ulysses is hartverwarmend superheldenavontuur

Recensie: Flora & Ulysses is hartverwarmend superheldenavontuur
Nieuwe Disney+ Original

Film :

Vanaf 19 februari staat Flora & Ulysses (Flora en de Fantastische Eekhoorn) op Disney+. Gebaseerd op de verhalen van onder mer Marvel-held Squirrel Girl komt er weer een superheldenfilm voor kinderen, met in de hoofdrol een schattig diertje. Lees hier de recensie van Flora & Ulysses.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Superheldenkrachten
Na het redden van een eekhoorn die ze Ulysses noemt, ontdekt Flora dat hij over unieke superheldenkrachten beschikt. Die superkrachten nemen hen mee op een avontuur van humoristische momenten, die uiteindelijk Flora's leven - en haar toekomst - voor altijd veranderd.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Het superheldengenre is misschien wel hét genre van de begin van de 21ste eeuw. Om met een verrassende en unieke superheldenfilm te komen, moet je dus heel wat in huis hebben. Het lukte WandaVision eerder dit jaar heel goed en deze film een stuk minder. Desondanks is het prima kijkplezier met leuke karakters en een prima verhaal. Vooral de rollen van "household names" Danny Pudi en Alyson Hannigan springen daarbij uit het oog. 3 sterren.

Cast
Naast Matilda Lawler (Evil) en John Kassir (Pete's Dragon) spelen ook Alyson Hannigan (How I Met Your Mother), Ben Schwartz (Sonic) en Danny Pudi (Community) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Lena Khan (The Tiger Hunter).

Vanaf 20 februari 2021 is Flora & Ulysses te kijken op Disney+. Genre: Superhelden, Kids & Familie. Tijdsduur: 95 minuten. IMDb-score: 6,6.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Flora & Ulysses is hartverwarmend superheldenavontuur of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier