Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 7

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 7
Kijktips voor 20 t/m 27 februari

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in februari 2021.

Kijktips van Gids.tv

The Crew (nu te zien)

Netflix


De chef van de crew in een NASCAR-garage staat op gespannen voet met de technologisch afhankelijke millennials die zijn ingezet om het team te moderniseren. Met Kevin James in de hoofdrol. Bekijk hier waar je vanaf 17 februari The Crew kunt streamen.

Lees hier onze recensie van The Crew.

Behind Her Eyes, S1 (nu te zien)

Netflix

Deze serie gaat over Louise, een alleenstaande moeder. Haar leven wordt er een stuk complexer op wanneer ze een vurige affaire begint met haar nieuwe baas, David. Klein probleem: hij heeft een echtgenote, waarmee Louise ook nog eens goed bevriend raakt. Bekijk hier waar je vanaf 17 februari Behind Her Eyes kunt streamen.

Lees hier onze recensie van Behind Her Eyes.

Tribes of Europe, S1 (nu te zien)

Netflix


De reeks speelt zich af in het jaar 2074. In die tijd wordt het continent opgesplitst in verschillende stamstaten die strijden om de macht. Voor drie broers en zussen genaamd Kiano, Liv en Elija geldt dat ze verstrikt raken in het conflict. Dit gebeurt op het moment dat ze in het bezit komen van een mysterieuze kubus. Bekijk hier waar je Tribes of Europe kunt streamen.

Lees hier onze recensie van Tribes of Europe.

Pelé (vanaf dinsdag)

Netflix


Op 17-jarige leeftijd werd Edson Arantes do Nascimento, beter bekend als Pelé, voor het eerst wereldkampioen. In de met 5-2 gewonnen finale van Zweden scoorde hij twee keer. Later won hij de allergrootste voetbalprijs nog twee keer. Op iedere positie kon hij uit de voeten, hij scoorde tijdens zijn carrière 1283 doelpunten in 1363 wedstrijden en zelfs als doelman was de ‘zwarte parel’ talentvol. Lees hier waar je vanaf 23 februari Pel kunt kijken.

The Girl on the Train (vanaf vrijdag)

Netflix


Wanneer een voyeuristische gescheiden vrouw zich van veraf fixeert op het leven van een perfect stel, raakt ze al snel verwikkeld in een moordmysterie dat onthullende waarheden over haar eigen leven onthult. Lees hier waar je vanaf 26 februari The Girl on the Train kunt kijken.

Crazy About Her (Loco Por Ella) (vanaf vrijdag)

Netflix


Na een magische one night stand met de cryptische en mysterieuze Carla besluit Adri om zichzelf op te laten nemen in de psychiatrische inrichting waar Carla verblijft. Dat alles om haar maar weer te kunnen zien. Maar hij zal snel ontdekken dat hij zichzelf daar niet meer kan controleren... Lees hier waar je vanaf 26 februari Crazy About Her kunt kijken.

Snowpiercer, S2 (aflevering 5 vanaf vrijdag)

Netflix


De serie speelt zich af in een bevroren wereld, waar de laatste mensen zich aan boord van een non-stop rijdende trein bevinden. Aan boord is een klassensysteem ontstaan, waarbij de lagere klasse in opstand dreigt te komen. Bekijk hier waar je Snowpiercer kunt streamen.

Verder op Netflix

  • Classmates Minus (20 februari)
  • Brian Regan: On The Rocks (23 februari)
  • Ginny & Georgia, S1 (24 februari)
  • Canine Intervention, S1 (24 februari)
  • The Mummy (25 februari)
  • Geez & Ann (25 februari)
  • High-Rise Invasion (25 februari)
  • Caught by a Wave (26 februari)
  • Bigfoot Family (26 februari)
  • A Love So Beautiful, S1 (27 februari)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV