Deze vijf geweldige dramaseries zijn te zien op Disney's Star

Deze vijf geweldige dramaseries zijn te zien op Disney's Star
Vanaf 23 februari op Disney Plus

Kijktip :

Aanstaande dinsdag - 23 februari - is voor de filmliefhebbers een echte feestdag. Dan vindt de lancering van Disney's Star plaats, met films en series voor volwassenen. Dit zijn tien goede dramaseries die vanaf dinsdag te zien zijn.

Bekijk hier het complete aanbod van Star op Disney+.

1. Prison Break, S1-5

IMDb ★ 8,3

Michael Scofield is een hopeloze man in een hopeloze situatie. Zijn broer, Lincoln Burrows, is ter dood veroordeeld en zal over enkele maanden worden geëxecuteerd voor een moord die hij volgens Michael niet heeft gepleegd. De tijd dringt en Michael ziet geen betere optie dan een bank beroven zodat hij samen met zijn broer wordt opgesloten in Fox River State Penitentiary. Elke aflevering van deze intrigerende serie onthult nieuwe puzzelstukjes: Michael bedenkt zijn ultieme ontsnappingsplan en probeert een vergaande samenzwering op nationale schaal op te lossen om zijn broers naam te zuiveren. Bekijk hier waar je vanaf 23 februari Prison Break kunt streamen.

2. Lost, S1-6

IMDb ★ 8,3

Een groot vliegtuig vol met mensen is onderweg van Sydney naar Los Angeles. Daar komt het echter nooit aan, want boven zee stort het toestel neer. 48 mensen overleven de ramp en bevinden zich ineens op een onbewoond tropisch eiland. Samen moeten ze zien te overleven en hiervoor hebben ze alleen wat spullen die ze uit wrakstukken gehaald hebben en wat de dodelijke jungle ze biedt. Bekijk hier waar je vanaf 23 februari Lost kunt streamen.

3. Firefly, S1

IMDb ★ 9,0

De hitserie van Josh Whedon duurde helaas maar één seizoen, maar kreeg een cultstatus. De serie is vernoemd naar de protagonist, het ruimteschip van het type Firefly dat de vorm van een vuurvliegje heeft, en waarvan het achterlijf licht uitstraalt. Bekijk hier waar je vanaf 23 februari Firefly kunt streamen.

4. Sons of Anarchy, S1-7

IMDb ★ 8,5

Deze dramaserie neemt je mee naar de meedogenloze onderwereld van de buitenwettelijke motorrijders. De 'Sons of Anarchy' leven, rijden en sterven voor het broederschap. Maar wanneer de leider van de club en zijn vrouw steeds verder van de wet afdwalen, moet zoon Jax kiezen tussen het broederschap en de ideologie. Bekijk hier waar je vanaf 23 februari Sons of Anarchy kunt streamen.

5. Love, Victor, S1

IMDb ★ 8,1

Victor begint als een nieuwe student aan de Creekwood High School. Tijdens zijn eigen reis van zelfontdekking moet hij verschillende uitdagingen thuis aangaan, zich aanpassen aan een nieuwe stad en worstelt hij met zijn seksuele geaardheid. Als het allemaal te veel lijkt te worden, neemt hij contact op met Simon om hem te helpen bij het navigeren door de ups en downs van de middelbare school. Bekijk hier waar je vanaf 23 februari Love: Victor kunt streamen.

Disney+ krijgt uitbreiding in de vorm van Star, met films, series en shows voor volwassenen. Star komt op op 23 februari naar Nederland. Hierboven staat een kleine selectie. Er zijn al 314 titels bekendgemaakt, en er komt steeds meer bij.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Deze vijf geweldige dramaseries zijn te zien op Disney's Star of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier