Alle 6 seizoenen van Lost vanaf 23 februari bij Disney's Star

Alle 6 seizoenen van Lost vanaf 23 februari bij Disney's Star
Met Evangeline Lilly en Terry O’Quinn

Kijktip :

Deze dinsdag - 23 februari - wordt Star gelanceerd op Disney+. Vanaf dan zijn ook zes seizoenen van de populaire serie Lost te zien: Misschien wel de beste serie met het allerslechtste einde ooit.

Bekijk hier het complete aanbod van Star op Disney+.

Eiland
Een groot vliegtuig vol met mensen is onderweg van Sydney naar Los Angeles. Daar komt het echter nooit aan, want boven zee stort het toestel neer. 48 mensen overleven de ramp en bevinden zich ineens op een onbewoond tropisch eiland. Samen moeten ze zien te overleven en hiervoor hebben ze alleen wat spullen die ze uit wrakstukken gehaald hebben en wat de dodelijke jungle ze biedt.

Innovatie
Lost staat de laatste jaren bekend als de serie die als inspiratiebron dient voor de grotere series van de laatste dagen (waaronder Breaking Bad en Mad Men). Bedenker J.J. Abrams wilde eigenlijk drie seizoenen, maar er kwamen er zes. De laatste aflevering heeft de status van 'slechtste einde ooit' gekregen, al staat ook het einde van How I Met Your Mother (die op de 23ste ook op Disney+ staat) in dat lijstje.

Bekijk ook: deze vijf dramaseries zijn ook te zien op Disney's Star.

Vanaf 23 februari kun je Lost (6 seizoenen) streamen bij Star op Disney Plus. Genre: Mysterie, Drama. IMDb-score 8,3.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Alle 6 seizoenen van Lost vanaf 23 februari bij Disney's Star of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier