Deze 5 prima komedieseries zijn te zien op Disney's Star

Deze 5 prima komedieseries zijn te zien op Disney's Star
Vanaf 23 februari op Disney Plus

Kijktip :

Aanstaande dinsdag - 23 februari - is voor de liefhebbers een echte feestdag. Dan vindt de lancering van Disney's Star plaats, met films en series voor volwassenen. Dit zijn tien goede komedieseries die vanaf dinsdag te zien zijn.

Bekijk hier het complete aanbod van Star op Disney+.

1. Black-ish, S1-7

IMDb ★ 7,1

Een zwarte man uit de hogere middenklasse wil zijn kinderen culturele identiteit bijbrengen. Hij krijgt daarbij af te rekenen met veel tegenstrijdigheden en obstakels, waaronder zijn liberale vrouw, zijn conservatieve vader en volledig geassimileerde kinderen. Bekijk hier waar je vanaf 23 februari Black-ish kunt streamen.

2. Modern Family, S1-11

IMDb ★ 8,4

De serie volgt de families van Jay Pritchett, zijn dochter Claire Dunphy en zijn zoon Mitchell Pritchett. Claire is een echte huisvrouw, Jay is getrouwd met een jongere vrouw en heeft een zoon in de pubertijd en Mitchell en zijn vriend hebben een Vietnamese baby geadopteerd. Bekijk hier waar je vanaf 23 februari Modern Family kunt streamen.

3. Family Guy, S1-18

IMDb ★ 8,1

De disfunctionele familie Griffin probeert het dagelijkse leven te doorstaan, terwijl ze met het ene na het andere bizarre probleem te maken krijgen. Peter en Lois Griffin staan aan het hoofd van het gezin. Lois is de stabiele factor, maar Peter is een echte nietsnut die voor veel chaos zorgt. Dochter Meg wordt altijd door iedereen genegeerd, hun zoon Chris is erg dom en hun baby Stewie is een duivels ventje. Bekijk hier waar je vanaf 23 februari Family Guy kunt streamen.

4. How I Met Your Mother, S1-9

IMDb ★ 8,3

In 2030 vertelt Ted aan zijn kinderen hoe hij hun moeder heeft ontmoet. Het begon toen Ted's beste vriend, Marshall, vertelt dat hij zijn vriendin Lily tot huwelijk gaat vragen. Vanaf dat moment beseft Ted zich dat hij ook op zoek moet naar de ware liefde. Bekijk hier waar je vanaf 23 februari How I Met Your Mother kunt streamen.

5. Cougar Town, S1-6

IMDb ★ 7,0

De serie draait om Jules Cobb, een moeder en succesvolle makelaar van in de veertig in een kleine stad in Florida, die onlangs is gescheiden van Bobby. Samen met Bobby heeft ze de inmiddels 17-jarige zoon Travis. Jules heeft het gevoel dat ze niet alles uit het leven haalt en wil de schade inhalen wat daten betreft zen stort zich op mannen die een stuk jonger zijn. Bekijk hier waar je vanaf 23 februari Cougar Town kunt streamen.

Disney+ krijgt uitbreiding in de vorm van Star, met films, series en shows voor volwassenen. Star komt op op 23 februari naar Nederland. Hierboven staat een kleine selectie. Er zijn al 314 titels bekendgemaakt, en er komt steeds meer bij.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Deze 5 prima komedieseries zijn te zien op Disney's Star of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier