Finale Married at First Sight dinsdag op RTL 4: deelnemers maken keuze bekend

Finale Married at First Sight dinsdag op RTL 4: deelnemers maken keuze bekend
Welke koppels blijven bij elkaar?

Kijktip :

Op dinsdag 23 februari komt er een einde aan dit seizoen van Married at First Sight. Presentator Carlo Boszhard ontvangt de deelnemers nog één keer op het prachtige Slot Zeist, waar ze hun definitieve keuze bekendmaken.

Married at First Sight gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Trouwen of scheiden?
In deze laatste aflevering staan de deelnemers aan Married at First Sight traditioneel voor dezelfde keuze. De grote vraag is hoe ze nu verder gaan met hun leven: blijven de koppels getrouwd, of willen ze misschien toch uit elkaar? Met deze bepalende beslissing bereikt het datingexperiment een climax.

Lees verder onder de video's.

Alleen
Kijkers zullen met spanning wachten op de ontmoetingen van de verschillende koppels. Hoe gaat het nu tussen Mick en Daisy, Lars en Lizzy en Bert en Suzan? Ook zien we hoe Freddy in zijn eentje naar dit eindgesprek komt. Waarom dat zo is, zal hij uitgebreid uitleggen in de slotaflevering van Married at First Sight.

Married at First Sight is elke maandag en dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Finale Married at First Sight dinsdag op RTL 4: deelnemers maken keuze bekend of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier