Atlético Madrid - Chelsea live op tv en online (Champions League)

Atlético Madrid - Chelsea live op tv en online (Champions League)
Spaanse koploper ontmoet Londense topclub

Sport :

De achtste finales van de Champions League gaan op dinsdag 23 februari verder met een absolute kraker: de Spaanse koploper Atlético Madrid neemt het in eigen huis op tegen Chelsea. Deze wedstrijd is live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbalen online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Atlético Madrid - Chelsea

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Groepsfase
Hoewel Atlético Madrid in de Spaanse competitie soeverein aan kop gaat, moest het in de groepsfase van de Champions League Bayern München voor zich dulden. Uit zes wedstrijden haalde Atlético negen punten. Chelsea deed het wat dat betreft een stuk beter: zij lieten Sevilla achter zich en verzamelden in zes wedstrijden veertien punten.

Bekijk ook het volledige speelschema van de Champions League.

Lees verder onder de video's.

Uit vorm
Voor Chelsea liggen er zeker kansen in het Wanda Metropolitano-stadion in Madrid, zeker omdat Atlético behoorlijk uit vorm is: er werd al een aantal wedstrijden op rij niet gewonnen. Overigens verspeelde Chelsea afgelopen weekend ook punten tegen Southampton (1-1). De Blues staan vijfde in de Premier League, zestien punten achter koploper Manchester City.

Atlético Madrid - Chelsea is op dinsdag 23 februari om 21.00 uur live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbalen online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op SBS6 begint om 20.30 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Atlético Madrid - Chelsea live op tv en online (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier