Nieuw seizoen De Rijdende Rechter vanaf dinsdag te zien op NPO 1

Nieuw seizoen De Rijdende Rechter vanaf dinsdag te zien op NPO 1
Mr. John Reid lost problemen op

Kijktip :

Vanaf dinsdag 23 februari is De Rijdende Rechter terug op NPO 1 met een gloednieuw seizoen. Mr. John Reid gaat er weer tegenaan en hoopt zo veel mogelijk conflicten tussen buren te beslechten. Hoe hem dat afgaat, zie je wekelijks rond 22.00 uur.

De Rijdende Rechter gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Bijenoverlast
In de eerste aflevering bezoekt mr. Reid de familie De Haas. Zij klagen over bijenoverlast: de beesten zoemen onophoudelijk in hun tuin en in het steegje achter hun huis. Al een aantal jaar bivakkeert er een bijenvolk in de schoorsteen van hun overburen, de familie De Groot. Bij mooi weer vliegt er regelmatig een hele zwerm uit de schoorsteen, zo de tuin van de buren in.

Verdwijnen
De familie De Haas is het zat en vindt dat de familie De Groot ervoor moet zorgen dat de bijen verdwijnen - desnoods door de complete schoorsteen te slopen. Maar de familie De Groot is het hier niet mee eens: zij genieten enorm van de bijen en vinden dat het beschermde dieren zijn, die niet zomaar verdelgd mogen worden. Ook vinden ze dat ze al genoeg gedaan hebben en willen ze hun schoorsteen zéker niet afbreken.

Het nieuwe seizoen van De Rijdende Rechter is vanaf dinsdag 23 februari wekelijks rond 22.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De Rijdende Rechter terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen De Rijdende Rechter vanaf dinsdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier