Maandag in De Vooravond: Rachel Hazes over de populariteit van André Hazes

Maandag in De Vooravond: Rachel Hazes over de populariteit van André Hazes
De gasten van maandag 22 februari

Kijktip :

Nog altijd is André Hazes één van de populairste zangers van Nederland. Een kleine zeventien jaar na zijn dood vindt er een bijzonder online concert plaats: Een rondje Hazes. Zijn weduwe Rachel vertelt over het concert en de populariteit van haar man in De Vooravond.

Lees verder onder de video's.

De gasten in De Vooravond - maandag 22 februari

  • André Hazes zou dit jaar 70 zijn geworden. Zaterdag (27 februari) vindt online het concert 'Een rondje Hazes' plaats. En de volkszanger blijkt ook ongekend populair in de Turkse gemeenschap! Aan tafel zangeres Karsu, schrijfster en actrice Nazmiye Oral, 'de Turkse Hazes' Ersoy Demir en Rachel Hazes.
  • Steeds meer mensen willen versoepeling van de coronamaatregelen, helemaal nu buiten de zon begint te schijnen. Voelt het kabinet de signalen aan? Politiek verslaggever Charlotte Nijs geeft een update.
  • Volt is naar eigen zeggen ‘de eerste échte Europese partij’. We bespreken de politieke nieuwkomer met Geert Mak en Nilüfer Gündoğan, de nummer twee op de kieslijst.
  • Dimitri Verhulst schreef, na een donkere periode, een nieuw boek: ‘In weerwil van de woorden’.
  • Xander de Buisonjé speelt zijn versie van ‘Zij gelooft in mij’.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in De Vooravond: Rachel Hazes over de populariteit van André Hazes of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier