Maandag in Jinek: Ruud Gullit over 'The Next E-Talent'

Maandag in Jinek: Ruud Gullit over 'The Next E-Talent'
De gasten van maandag 22 februari

Kijktip :

Ruud Gullit is op zoek naar het nieuwe talent van FIFA. Hij schuift aan bij Jinek om over het programma 'The Next E-Talent' te praten. Hieronder lees je wie er nog meer te gast zijn.

De gasten in Jinek - maandag 22 februari

  • Advocaat Khalid Kasem werd beschuldigd van lekken naar de organisatie van Ridouan Taghi, maar de deken van de Amsterdamse Orde van Advocaten vond geen bewijs. Vanavond doet Kasem zijn verhaal.
  • Nu Klaasje Meijer heeft aangekondigd te stoppen met K3 komt er ook weer ruimte voor een nieuw K3-lid. Voor het eerst hoeft het niet per se een meisje te zijn! Vanavond zijn de meiden te gast, met twee potentiële nieuwe K3-leden.
  • Volgende week begint het programma ‘The Next E-Talent’: een talentenjacht waarin Ruud Gullit op zoek gaat naar hét nieuwe talent in voetbalspel FIFA. Vanavond schuift Gullit aan, samen met Koen Weijland, de bondscoach van het Nederlands E-elftal.
  • Morgenavond is er weer een nieuwe persconferentie van demissionair premier Mark Rutte en demissionair minister Hugo de Jonge. Eén ding is duidelijk: de horecabranche is boos op het kabinet. De branche wil perspectief en sleept de Staat voor de rechter. Aan tafel voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland Robèr Willemsen en politiek verslaggever Floor Bremer.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Jinek: Ruud Gullit over 'The Next E-Talent' of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV