Vanavond op tv: slot Married at First Sight, Atlético Madrid - Chelsea en meer

Vanavond op tv: slot Married at First Sight, Atlético Madrid - Chelsea en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 23 februari

Kijktip :

Vanavond is het zover: de laatste aflevering van Married at First Sight staat op het programma. Hierin maken de deelnemers bekend of ze bij elkaar blijven of scheiden. Verder onder meer de wedstrijd Atlético Madrid - Chelsea. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 23 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Het geheim van de meester: Toren van Babel

NPO 2
20:30 uur

In deze aflevering zet het team van Het geheim van de meester zich schrap voor de reconstructie van een bijna onmogelijk werk: De Toren van Babel, van Bruegel. Lisa loopt vast in onmetelijk veel kleine details en de honderden afgebeelde poppetjes en Thijs verdiept zich in het Bijbelverhaal over de Toren van Babel. Michel reist ondertussen af naar Antwerpen, de kosmopolitische stad waar de 16e-eeuwse Bruegel zijn inspiratie opdeed.


Slot: Married at First Sight

RTL 4
20:30 uur

De finale van Married at First Sight is aangebroken. Alle koppels zijn uitgenodigd in Slot Zeist om bij de experts hun eindbeslissing bekend te maken. Welke koppels blijven getrouwd en wie willen er scheiden? Hoe zal de ontmoeting gaan tussen Mick en Daisy, Lars en Lizzy en Bert en Suzan? En waarom komt Freddy alleen naar het eindgesprek?


Live: Atlético Madrid - Chelsea

SBS 6
20:30 uur

Voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Atlético Madrid - Chelsea in de achtste finales van de Champions League. Net als vorige week zijn er deze week twee heenduels op dinsdag en twee op woensdag. SBS6 zendt vanavond het duel uit tussen de koploper van Spanje en de huidige nummer vijf van Engeland.


Actiefilm: Taken

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is de keiharde actiefilm Taken te zien. Het is een nachtmerrie die werkelijkheid wordt voor de voormalige geheim agent Bryan, wanneer hij via een mobiele telefoon machteloos moet aanhoren hoe zijn dochter wordt ontvoerd. Hij heeft slechts enkele uren om zijn dochter Kim te redden uit de handen van een beruchte gang die gespecialiseerd is in vrouwenhandel. Daarbij komt hij meteen voor een enorm probleem te staan: hij zit in Los Angeles, terwijl zij net is ontvoerd in Parijs.


Ik Vertrek: follow-upaflevering

NPO 1
20:35 uur

In deze follow-upaflevering gaat Ik Vertrek opnieuw langs bij mensen die de uitdaging aangingen om een nieuw leven te starten in het buitenland. Hoe gaat het nu met ze? In 2018 vertrokken Dennis Henebiens en Vanessa van Hemert met hun twee kinderen naar het Oostenrijkse skidorp Mallnitz. Een droom van Dennis. Anderhalf jaar later is het gezin volledig geïntegreerd. En nu is het eindelijk de beurt aan Vanessa om haar droom te verwezenlijken.


Terug: De Rijdende Rechter

NPO 1
22:05 uur

De Rijdende Rechter is terug met een nieuw seizoen waarin mr. John Reid conflicten tussen buren oplost. Deze week behandelt mr. Reid de bijenoverlast van de familie De Haas. De beesten zoemen erop los in hun tuin en in het steegje achter hun huis. Al een aantal jaar huist er elk jaar een bijenvolk in de schoorsteen van hun overburen, de familie De Groot. Als het lekker weer wordt, vliegt er regelmatig een heel volk de schoorsteen uit, zo de tuin van de buren in.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: slot Married at First Sight, Atlético Madrid - Chelsea en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier