Lazio Roma - Bayern München live op tv (Champions League)

Lazio Roma - Bayern München live op tv (Champions League)
Italianen en Duitsers strijden om plek in kwartfinale

Sport :

Regerend Champions League-winnaar Bayern München lijkt niet zo ongenaakbaar als vorig seizoen en dus lijken er voor Lazio Roma zeker kansen te liggen in de achtste finales. De twee spelen op dinsdag 23 februari om 21.00 uur tegen elkaar in de achtste finales van de Champions League. Ziggo Sport en Ziggo Sport Select doen live verslag op tv.

Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Select te zien is.

Samenvatting en hoogtepunten Lazio - Bayern München

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Lazio Roma
Vorig seizoen verkeerde Lazio Roma in een uitstekende vorm, waardoor uiteindelijk zelfs een plek in de Champions League werd afgedwongen. Dit seizoen zijn de Romeinen iets wisselvalliger, resulterend in een zesde plaats in de Serie A. De grote blikvanger is natuurlijk superspits Ciro Immobile, ook de aanvalsleider bij de Italiaanse nationale ploeg.

Lees verder onder de video's.

Bayern München
Hoewel Bayern München als vanouds aan kop gaat in de Duitse Bundesliga, ligt het dit seizoen een stuk dichter bij elkaar dan in het verleden weleens het geval was. Vooral RB Leipzig zit Bayern op de hielen: de voorsprong is slechts twee punten. Gelukkig heeft Bayern nog altijd de beschikking over Robert Lewandowski, die in bijna elke wedstrijd het net weet te vinden.

Lazio Roma - Bayern München is op dinsdag 23 februari om 21.00 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De samenvatting is rond 23.10 uur te zien op SBS6, na Atlético Madrid - Chelsea, en volgt op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lazio Roma - Bayern München live op tv (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier