Slotaflevering Meiden die rijden woensdag te zien op NPO 3

Slotaflevering Meiden die rijden woensdag te zien op NPO 3
Nog één keer mee met vrouwelijke vrachtwagenchauffeurs

Kijktip :

Het was de afgelopen weken een onverwachte kijkcijferhit op NPO 3: de realityserie Meiden die rijden, waarin we vrouwelijke vrachtwagenchauffeurs volgen in hun dagelijks leven. Woensdag (24 februari) is de laatste aflevering te zien op tv.

Meiden die rijden gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Ton Kas
Over het algemeen scoren de programma's op NPO 3 een stuk minder dan die van de 'grote' zenders als NPO 1, NPO 2, RTL 4 en SBS6, maar Meiden die rijden vormde een uitzondering. Soms schakelden er zelfs zo'n 700.000 kijkers in voor het programma met de ironische en humoristische voice-over van Ton Kas.

Liefdesleven
In deze laatste aflevering volgen we onder anderen Kim, die ons uitgebreid verteld over haar liefdesleven. Ook laat ze haar huis zien. Verder rijden we mee op de vuilniswagen van de altijd vrolijke Vivi, die door de straten van Rotterdam rijdt om het vuilnis op te halen. Louise is in deze slotaflevering in Frankrijk en Charlotte gaat op voor haar vrachtwagenrijbewijs.

De slotaflevering van Meiden die rijden is op woensdag 24 februari om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Meiden die rijden terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Meiden die rijden woensdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier