In De Bauers: bestemming onbekend bezoeken Frans en Mariska bijzondere plekken

In De Bauers: bestemming onbekend bezoeken Frans en Mariska bijzondere plekken
Nieuw programma vanaf 28 april te zien op RTL 4

Nieuws :

Vanaf woensdag 28 april zijn de Bauers terug met een gloednieuw reisprogramma, waarin ze elke week een andere bestemming hebben. In De Bauers: bestemming onbekend vertrekken Frans en Mariska naar een voor hen vreemde wereld.

De Bauers: bestemming onbekend gemist? Kijk vanaf 28 april elke aflevering terug via Gids.tv.

Levensstijl
Frans en Mariska Bauer hebben al diverse landen bezocht, zoals Argentinië en China. Dit keer dompelen ze zich echter onder in plekken die volledig vreemd voor hen zijn en waar ze zelfs nog nooit van hebben gehoord. Op geheel eigen wijze ontdekken ze hun bijzondere bestemmingen, waar ze mensen ontmoeten met een levensstijl die ze niet kennen.

Humor
Zoals we dat inmiddels van de Bauers kennen gaat dat gepaard met de nodige humor en een ongeremd optimisme. Het zal ongetwijfeld weer gaan leiden tot de nodige hilarische misverstanden tussen de Bauers en de lokale bevolking. Toch behandelen ze iedereen met respect en verbazen ze zich over de verschillende levens- en/of geloofsovertuigingen.

Het nieuwe programma De Bauers: bestemming onbekend is vanaf woensdag 28 april wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bauers: bestemming onbekend terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op In De Bauers: bestemming onbekend bezoeken Frans en Mariska bijzondere plekken of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier