Nieuwe KRO-NCRV-serie Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden start 28 maart

Nieuwe KRO-NCRV-serie Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden start 28 maart
Tragikomisch verhaal over vechtscheiding

Nieuws :

Vanaf zondag 28 maart komt KRO-NCRV met een gloednieuwe, tragikomische serie op NPO 3. De zesdelige serie Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden vertelt het verhaal van twee ogenschijnlijk redelijke mensen die elkaar door een vechtscheiding volledig naar het leven beginnen te staan.

Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden gemist? Kijk vanaf 28 maart elke aflevering terug via Gids.tv.

Perfect gezin
In Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden maken we kennis met Daniël en Kim Winkelman. Zij lijken het perfecte gezinnetje te vormen met hun pubers Lizzy en Max en hun bijna-tiener Lou. Uit het niets kondigt Daniël echter aan dat hij wil scheiden en dat nieuws slaat in als een bom. Waarom heeft hij nooit iets gezegd? Heeft hij misschien een andere vrouw?

Beschuldigingen
Kim wil uit alle macht het huwelijk redden, maar daarvoor lijkt het al te laat: Daniël heeft zijn beslissingen genomen. De wederzijdse beschuldigingen worden steeds valser en voor ze het weten belanden Daniël en Kim in een ordinaire vechtscheiding. Ze verliezen de kinderen totaal uit het oog, maar Lizzy, Max en Lou proberen alsnog de strijd tussen hun ouders te stoppen.

De nieuwe serie Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden is vanaf zondag 28 maart wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden terugkijken bij Gids.tv en de hele serie is ook te streamen via NPO Plus.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe KRO-NCRV-serie Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden start 28 maart of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier