Speciaal concert Een Rondje Hazes aanstaande zaterdag 27 februari te zien via livestream

Speciaal concert Een Rondje Hazes aanstaande zaterdag 27 februari te zien via livestream
Meezingen met de hits van André Hazes

Nieuws :

23 september 2004 was een treurige dag voor de Nederlandstalige muziek, want toen overleed volksheld André Hazes op 53-jarige leeftijd. De muziek van Hazes leeft echter nog altijd voort en in het jaar dat hij 70 zou zijn geworden vindt er een speciaal concert plaats in het Concertgebouw, Een Rondje Hazes. Het hele concert is aanstaande zaterdag (27 februari) te zien via een livestream.

Koop hier je ticket voor het concert Een Rondje Hazes op zaterdag 27 februari.

Hits
Gedurende zijn lange, maar toch te korte carrière heeft André Hazes tientallen hits gescoord die tot op de dag van vandaag mateloos populair zijn. Van zijn grote doorbraak met 'De vlieger' tot jaren tachtig-klassiekers als 'Zeg maar niets meer' en 'Geef mij je angst' tot latere successen als 'Zij gelooft in mij' en 'Bloed, zweet en tranen': het oeuvre van Hazes bevat voor elk wat wils. Het concert van zaterdag leent zich dan ook als geen ander om thuis uit volle borst mee te zingen.

Lees verder onder de video's.

Topartiesten
Dat Hazes een brede invloed heeft, blijkt wel uit het scala aan artiesten dat zaterdag acte de présence geeft in het Amsterdamse Concertgebouw. Ook zijn er optredens op diverse andere beroemde plekken. Hazes-acteur Martijn Fischer is uiteraard van de partij, net als Hazes-adept Tino Martin. Opvallende namen in de line-up zijn rapper Lil' Kleine, close harmony-trio OG3NE en soulzangeressen Berget Lewis en Trijntje Oosterhuis. Allemaal betreden ze het podium om hun favoriete Hazes-hits ten gehore te brengen!

Het concert Een Rondje Hazes is aanstaande zaterdag (27 februari) vanaf 19.30 uur te zien via een livestream. Koop je tickets voor Een Rondje Hazes hier.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Speciaal concert Een Rondje Hazes aanstaande zaterdag 27 februari te zien via livestream of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier