Slotaflevering Over Gewicht woensdag op Net5: afvallen door seks, eten en lachen

Slotaflevering Over Gewicht woensdag op Net5: afvallen door seks, eten en lachen
Edsilia Rombley en Kees Tol kiezen voor de makkelijke weg

Kijktip :

Woensdagavond (24 februari) is de laatste aflevering van de documentaireserie Over Gewicht te zien op Net5. Deze week krijgen presentatoren Edsilia Rombley en Kees Tol het makkelijk, want ze testen of afvallen door lachen, eten en seks mogelijk is. Genieten dus, in plaats van afzien.

Over Gewicht gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Lachtherapie
Kees begint met een speciale lachtherapie. Is het waar dat je van lachen afvalt en van stress aankomt? Ook onderzoekt hij wat het stresshormoon cortisol met je eetlust doet. En ook de verschillen tussen acute stress en chronische stress komen aan bod. Ondertussen reist Edsilia af naar de Franse stad Bordeaux voor een ontmoeting met een beroemde chocolatier. Hij vertelt haar over de werking van het magische stofje flavonol in chocolade.

Lees verder onder de video's.

Magisch stofje
Ook Edsilia neemt een kijkje in de fabriek. Daar ontdekt ze wat er in chocola zit en wat het gezond maakt. Tot slot wordt er geschakeld van ongezonde verleiding naar gezonde seks. Hoeveel kilocalorieën verbrand je er eigenlijk mee? Ook proberen ze te bepalen hoe je je gewone seksleven kunt veranderen in een echte work-out. Kees duikt het bed in met Bobbi Eden en Edsilia zoekt naar wetenschappelijke antwoorden.

De slotaflevering van Over Gewicht is op woensdag 24 februari om 21.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Over Gewicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Over Gewicht woensdag op Net5: afvallen door seks, eten en lachen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier