Serierecensie: Love, Victor heeft mooie boodschap, maar is ook erg braaf

Serierecensie: Love, Victor heeft mooie boodschap, maar is ook erg braaf
Met Michael Cimino en Nick Robinson

Film :

Vanaf 23 februari staat het eerste seizoen van Love, Victor op Disney Plus. De serie is van oorsprong een Hulu Original, maar is nu via Star ook op Disney+ terecht gekomen. Lees hier de recensie van Love, Victor seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Creekwood
Love, Victor is het 10-delige vervolg op de succesfilm Love, Simon van dezelfde makers. De serie volgt Victor, een nieuwe leerling op Creekwood High School, tijdens zijn zoektocht naar zichzelf. Victor heeft het moeilijk thuis, moet zijn plekje vinden in een nieuwe stad en worstelt met zijn geaardheid.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Het is iets onbegrijpelijks dat deze serie niet gewoon op Disney+ kon verschijnen, want behalve het redelijk volwassen thema heeft deze serie niks wat op Star past. Het thema en het verhaal zijn natuurlijk prima en het acteerwerk is uitstekend. Het is alleen allemaal een beetje te braaf, te bang om de echte problemen aan te pakken. Misschien volgen er nog seizoenen die dit aanschrijven, maar voorlopig zie je dat nog niet: 3,5 ster.

Cast
Micheal Crimino (Annabelle Comes Home) en Nick Robinson (Jurassic World) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Isaac Aptaker (This Is Us).

Vanaf 23 februari 2021 is Love, Victor seizoen 1 te streamen op Disney Plus. Genre: Drama, Romantiek. IMDb-score: 8,1.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Love, Victor heeft mooie boodschap, maar is ook erg braaf of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier