Bloedstollende thriller Non-Stop zie je woensdag op Veronica

Bloedstollende thriller Non-Stop zie je woensdag op Veronica
Ook te streamen via Netflix en Pathé Thuis

Kijktip :

De laatste jaren is steeds meer duidelijk geworden waar de Noord-Ierse acteur Liam Neeson écht zin in heeft: keiharde wraakfilms waarin hij een lekker potje kan knokken. Ondanks zijn hoge leeftijd gaat hem dat nog prima af, zoals wel blijkt uit de bloedstollende film Non-Stop. Deze thriller is woensdag te zien op Veronica en je kunt Non-Stop streamen via onder meer Netflix en Pathé Thuis.

Het verhaal
Bill Marks is een uitgebluste veteraan van de Air Marshals Service. Hij beschouwt zijn job niet als een taak die levens kan redden, maar als een kantoorbaantje in de lucht. Daar komt verandering in wanneer hij aan boord stapt van een transatlantische vlucht van New York naar Londen. Kort na het opstijgen krijgt hij een reeks mysterieuze sms'jes die hem bevelen ervoor te zorgen dat de regering het bedrag van 150 miljoen dollar overmaakt op een geheime bankrekening. De tijd dringt: wanneer dat niet gebeurt zal elke twintig minuten een passagier sterven.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Non-Stop is overduidelijk geïnspireerd door een aantal eerdere actieklassiekers, zoals Die Hard (1988) en Speed (1994): de eenzame protagonist neemt het op tegen een kwade vijand in een beperkte ruimte. Hoewel we het allemaal dus al een keer eerder hebben gezien, weet regisseur Jaume Collet-Serra de spanning er flink in te houden. Het helpt natuurlijk dat vliegangst vaak voorkomt, waardoor veel mensen nóg meer op het puntje van hun stoel zitten... Het acteerwerk van Neeson is zoals altijd weer oerdegelijk.

Cast
Naast Liam Neeson (Taken) en Julianne Moore (Still Alice) zijn ook Scoot McNairy (Gone Girl) en Michelle Dockery (The Gentlemen) te zien in Non-Stop. Deze film is geregisseerd door Jaume Collet-Serra (The Commuter).

Non-Stop (2014) wordt beoordeeld met een 6,9 op IMDb en is op woensdag 24 februari om 22.45 uur te zien op Veronica. Genre: actie, thriller. Speelduur: 106 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bloedstollende thriller Non-Stop zie je woensdag op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier