Serierecensie: Big Sky heeft prima mix van drama en thriller in huis

Serierecensie: Big Sky heeft prima mix van drama en thriller in huis
Van de maker van Big Little Lies

Film :

Vanaf 23 februari staat het eerste seizoen van Big Sky op Disney+. Een spannende serie van de makers van Big Little Lies, hoe gaat dat zich ontvouwen? Lees hier de recensie van Big Sky seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Detectives
De nieuwste serie van de visionaire verhalenverteller David E. Kelley (Big Little Lies) is Big Sky, een intense thriller waarin privédetectives Cassie Dewell en Cody Hoyt de krachten bundelen. Ze werken samen met Cody’s, van hem vervreemde, vrouw de ex-agente Jenny Hoyt.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Deze beoordeling gaat over de eerste drie afleveringen van Big Sky.

Disney's Star komt bij de release met drie interessante en gloednieuwe Originals, waarvan Big Sky ons inziens veruit de interessantste is. Uit de serie straalt in de eerste aflevering al potentie uit en dat maken ze in de volgende afleveringen al waar. De mix tussen drama- en thrillerelementen in deze serie is uitstekend, de cast is dikke prima en het verhaal heeft de potentie om nog verder door te groeien. Nu het stukje "soap" nog loslaten en dan is het echt een topper. 4 sterren.

Cast
Katheryn Winnick (The Dark Tower) en Ryan Phillippe (LA Originals) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Paul Mcguigan en Gwyneth Horder-Payton.

Vanaf 23 februari 2021 is Big Sky seizoen 1 te streamen op Disney Plus. Genre: Thriller. IMDb-score: 6,6.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Big Sky heeft prima mix van drama en thriller in huis of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier