Serierecensie: Solar Opposites is hard en grappig, maar niet vernieuwend

Serierecensie: Solar Opposites is hard en grappig, maar niet vernieuwend
Van de makers van Rick & Morty

Film :

Vanaf 23 februari staat het eerste seizoen van Solar Opposites op Disney+. De serie van de makers van Rick and Morty belooft alles wat niet op het kindvriendelijke Disney past. Maken ze dat waar? Lees hier de recensie van Solar Opposites seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Hoe bevalt de aarde?
Een team van vier aliens kan net op tijd hun thuisplaneet ontvluchten voor die explodeert. De vier komen in een instapklaar huis terecht in een rustig Amerikaans dorpje. Is de aarde nu smerig of juist spectaculair goed? De meningen zijn verdeeld.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Deze recensie is gebaseerd op de eerste drie afleveringen van Solar Opposites.

Solar Opposites is een serie van de makers van Rick and Morty, en eigenlijk is alles daarmee gezegd. Alle elementen die in zijn voorganger werken, worden in deze serie uitstekend verwerkt en af en toe zelfs wat uitvergroot. Hierdoor krijg je een hele leuke, grappige en grove serie, maar is het allemaal niet echt verrassend. Misschien komt het nog in de komende afleveringen, maar voorlopig 3 sterren.

Cast
Thomas Middleditch en Sean Giambrone spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Justin Roiland (Rick & Morty).

Vanaf 23 februari 2021 is Solar Opposites seizoen 1 te streamen op Disney Plus. Genre: Komedie, Animatie. IMDb-score: 8,0.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Solar Opposites is hard en grappig, maar niet vernieuwend of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier