Nederland - Duitsland (vrouwenvoetbal) live op tv en online

Nederland - Duitsland (vrouwenvoetbal) live op tv en online
Oefenduel tegen topploeg

Sport :

Op woensdag 24 februari oefenen de Nederlandse voetbalsters in Venlo tegen Duitsland. Veronica doet om 18.30 uur live verslag op tv. Online kun je kijken via KIJK.nl en de Gids.tv-livestream.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Duitsland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Mini-toernooi
De vrouwen van Nederland, België en Duitsland spelen momenteel een soort mini-toernooi. Afgelopen week won Nederland met 6-1 in België en Duitsland won thuis met 2-0 van de Belgische vrouwen.

Ranglijst
Nu spelen Nederland en Duitsland tegen elkaar, de nummers vier en twee van de FIFA-wereldranglijst. Voor de OranjeLeeuwinnen is dit ook een interessante wedstrijd in aanloop naar de Olympische Spelen. Daar doen de Duitsers niet aan mee, omdat ze op het WK niet bij de beste Europese landen hoorden.

De oefeninterland Nederland - Duitsland is woensdag 24 februari om 18.30 uur live te zien op Veronica en online op KIJK.nl en via Gids.tv. De voorbeschouwing begint om 18.00 uur. Na afloop volgt de samenvatting op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nederland - Duitsland (vrouwenvoetbal) live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier