Dinsdag in Op1: Winkeliers over het gebrek van versoepelingen voor ondernemers

Dinsdag in Op1: Winkeliers over het gebrek van versoepelingen voor ondernemers
Dit zijn de gasten van dinsdag 23 februari

Kijktip :

Dinsdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 23 februari 2021

  • Journalist en presentatrice Catherine Keyl werd vlak na de Tweede Wereldoorlog geboren. Haar vader had in het concentratiekamp Sachsenhausen gezeten en liep daar een zwaar trauma op. Iets wat Catherine tekende voor het leven. Nu, ruim 75 jaar na de oorlog, heeft ze er een boek over geschreven. In ‘Oorlogsvader’ vertelt ze over de zoektocht naar haar vader en blikt ze terug op haar jeugd. Vanavond is Catherine te gast bij Op1.

  • Vanavond om 19:00 uur geven demissionair premier Rutte en minister Hugo de Jonge opnieuw een persconferentie. Verwacht wordt dat vanaf volgende week de contactberoepen weer aan de slag kunnen, winkeliers iets meer ruimte krijgen en dat middelbare scholen en mbo’s gedeeltelijk open gaan. De avondklok blijft voorlopig nog wel van kracht. Vanavond bij Op1 bespreken we de persconferentie met voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg Ernst Kuipers, politiek verslaggever van EenVandaag Joost Vullings en viroloog Anne Wensing.

  • Edwin Boogaerts vindt de versoepelingen niet ver genoeg gaan. Hij is samen met zijn broer eigenaar van twee kledingwinkels in Winterswijk en Eibergen en wil zijn winkels volgende week sowieso heropenen. Voorzitter van ondernemersorganisatie MKB-Nederland Jacco Vonhof heeft daar begrip voor. Vanavond zijn beide te gast bij Op1.

Later volgen er meer gasten.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Winkeliers over het gebrek van versoepelingen voor ondernemers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier