Dinsdag in Jinek: Rico Verhoeven lanceert bijzonder plan wat niks met boksen te maken heeft

Dinsdag in Jinek: Rico Verhoeven lanceert bijzonder plan wat niks met boksen te maken heeft
Dit zijn de gasten van 23 februari

Kijktip :

Rico Verhoeven lanceert vanavond een bijzonder plan dat helemaal niets met kickboksen te maken heeft. Bekijk hieronder wie er vanavond nog meer te gast zijn bij Eva Jinek aan tafel.

De gasten in Jinek van dinsdag 23 februari.

  • Rusland presenteerde in augustus 2020 het allereerste coronavaccin: Spoetnik. Lang werd het in het Westen niet serieus genomen. Maar toen het vaccin wetenschappelijke erkenning kreeg met de publicatie van de testresultaten in The Lancet, veranderde de berichtgeving en bleef het goede nieuws overeind. Mediaondernemer in Rusland, Derk Sauer, praat ons hierover bij.

  • Stralende bruiden, benauwde bruidegoms, flauwe seksgrappen, matches from hell, maar ook from heaven: een korte samenvatting van het alweer zesde seizoen Married at first sight dat zojuist tot een knallend einde kwam. Je levenspartner voor het eerst ontmoeten om vervolgens twee minuten later de eeuwige trouw te beloven, het klinkt surrealistisch, maar ook dit jaar gingen zes koppels het liefdesexperiment aan en vertrouwden volledig op de wetenschap. Deelnemers Freddy en Sylvia blikken samen met presentator Carlo Boszhard vanavond bij Jinek terug.

  • Rico Verhoeven lanceert vanavond een bijzonder plan dat helemaal niets met kickboksen te maken heeft.

  • Met een derde golf in het vooruitzicht laat het demissionaire kabinet de teugels toch wat vieren. Want hoewel de avondklok en het overgrote deel van de coronamaatregelen worden verlengd, mogen de contactberoepen weer aan de slag én gaan de middelbare scholen weer open. We bespreken het met politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther, journalist en bedrijfskundige Jeroen Smit en media-ondernemer Derk Sauer.

Jinek is elke werkdag rond 22:05 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Jinek terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Jinek: Rico Verhoeven lanceert bijzonder plan wat niks met boksen te maken heeft of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier