Borussia Mönchengladbach - Manchester City live op tv (Champions League)

Borussia Mönchengladbach - Manchester City live op tv (Champions League)
Kunnen de Duitsers weerstand bieden?

Sport :

Manchester City verkeert momenteel in een blakende vorm en lijkt recht op het kampioenschap in de Premier League af te stevenen. Dat biedt echter geen garanties voor de Champions League: misschien kan Borussia Mönchengladbach ze wel een hak zetten. De wedstrijd is op woensdag 24 februari om 21.00 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Select te zien is.

Samenvatting en hoogtepunten Borussia Mönchengladbach - Manchester City

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Borussia Mönchengladbach
Al enkele jaren schurkt Borussia Mönchengladbach tegen de Duitse top aan en vorig jaar wisten ze zich zelfs te kwalificeren voor de Champions League. Het werd ingedeeld in een bijzonder lastige groep met Real Madrid, Inter Milan en Shakhtar Donetsk, waarin het knap tweede werd. Mönchengladbach staat momenteel echter achtste in de Bundesliga en lijkt minder succesvol dan vorig jaar.

Lees verder onder de video's.

Manchester City
Ondertussen gaat Manchester City soeverein aan kop in de Engelse Premier League. Het team van Pep Guardiola is op alle fronten ijzersterk en staat tien punten voor op Manchester United en Leicester City. Ook in de Champions League is City ongenaakbaar: in de groepsfase werden vijf van de zes wedstrijden gewonnen. Alleen tegen FC Porto werd met 0-0 gelijkgespeeld.

Borussia Mönchengladbach - Manchester City is op woensdag 24 februari om 21.00 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De samenvatting is rond 23.10 uur te zien op SBS6, na Atalanta - Real Madrid, en volgt op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Borussia Mönchengladbach - Manchester City live op tv (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier