Ajax - Lille live op tv (Europa League)

Ajax - Lille live op tv (Europa League)
Amsterdammers verkeren in goede uitgangspositie

Sport :

Afgelopen donderdag (18 februari) wist Ajax, ondanks een enorm veldoverwicht, ternauwernood een 1-2 overwinning uit het vuur te slepen tegen Lille. Deze week moet de buit definitief worden binnengehengeld. De wedstrijd is op donderdag 25 februari om 18.55 uur live te zien op RTL 7 en ESPN 2.

Lees hier op welk kanaal ESPN 2 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Lille

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenwedstrijd
De heenwedstrijd in Noord-Frankrijk voltrok zich als een waar schaakspel tussen twee teams die vooral geen schade wilden oplopen. Uiteindelijk kwam Lille, zo'n twintig minuten voor tijd, op voorsprong door een verkeerde terugspeelbal van Nicolás Tagliafico. In de slotfase draaide Ajax de achterstand nog om door een benutte penalty van Dusan Tadic en de winnende treffer van Brian Brobbey.

Lees verder onder de video's.

Belangrijke afwezigen
In sportief opzicht gaat het Ajax de laatste tijd voor de wint: de Amsterdammers wonnen in alle competities al tien duels op rij en lijkt op weg naar het landskampioenschap. Naast het veld zijn er echter wel de nodige problemen. André Onana mag een jaar niet keepen na betrapt te zijn op een verboden middel, hoewel Ajax wel in beroep gaat, en Sébastien Haller mag niet meedoen in de Europa League nadat hij werd vergeten bij het inschrijven.

Ajax - Lille is op donderdag 25 februari om 18.55 uur live te zien op RTL 7 en ESPN 2. De voorbeschouwing op RTL 7 start om 18.00 uur en direct na Ajax - Lille is daar ook de wedstrijd PSV - Olympiakos te zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ajax - Lille live op tv (Europa League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier