Donderdag in Marble Mania: Inge de Bruijn, Leontien van Moorsel en Kjeld Nuis

Donderdag in Marble Mania: Inge de Bruijn, Leontien van Moorsel en Kjeld Nuis
Olympische topsporters strijden tegen elkaar

Kijktip :

In de voorlaatste aflevering van Marble Mania is het de beurt aan Olympisch kampioenen Inge de Bruijn, Leontien van Moorsel en Kjeld Nuis om de knikkerarena te betreden. Wie van de drie is het handigst met de kleine balletjes en wie heeft het meeste geluk?

Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Gouden medailles
Gedrieën zijn De Bruijn, Van Moorsel en Nuis goed voor maar liefst negen gouden medailles op de Olympische Zomer- en Winterspelen. Dat ze bloedfanatiek zijn, behoeft dus geen enkele uitleg. Ook op de knikkerbaan strijden ze met ziel en zaligheid voor de winst, maar dit keer zijn ze op sommige momenten ook afhankelijk van geluk.

Lees verder onder de video's.

Goed doel
Door hun prestaties in de behendigheidsspellen kunnen de topsporters knikkers verdienen voor de geluksspellen. Wie over de hele aflevering gezien het beste presteert, krijgt de meeste knikkers in de spectaculaire eindopdracht. Pas dan worden de prijzen verdeeld. Het gewonnen geld wordt door de sporters geschonken aan een door henzelf gekozen goed doel.

Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Marble Mania: Inge de Bruijn, Leontien van Moorsel en Kjeld Nuis of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier