PSV - Olympiakos live op tv (Europa League)

PSV - Olympiakos live op tv (Europa League)
Kunnen Eindhovenaren het tij keren?

Sport :

Er wacht PSV donderdagavond (25 februari) nog een helse klus. In het eigen Philips Stadion moet een 4-2 uitnederlaag tegen Olympiakos worden goedgemaakt, willen de Eindhovenaren nog verder spelen in de Europa League. De wedstrijd is om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en ESPN 2.

Lees hier op welk kanaal ESPN 2 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Olympiakos

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenwedstrijd
In Piraeus, de Griekse thuisbasis van Olympiakos, ging PSV afgelopen donderdag (18 februari) met 4-2 onderuit. De eerste helft zorgde voor het grootste spektakel, want bij rust stond het al 3-2 voor de Grieken. In de tweede helft werd daar dus nog één treffer aan toegevoegd. PSV zal in eigen huis met 2-0 moeten winnen voor een plekje in de achtste finales.

Lees verder onder de video's.

Eran Zahavi
Op het Europese toneel lijkt de Israëlische spits Eran Zahavi het beste te gedijen, want hij scoorde in de heenwedstrijd tegen Olympiakos de beide treffers van PSV. Afgelopen weekend heeft PSV het nodige zelfvertrouwen getankt door naaste concurrent Vitesse met 3-1 te verslaan, terwijl de Griekse koploper Olympiakos met 1-1 gelijkspeelde tegen Aris FC.

PSV - Olympiakos is op donderdag 25 februari om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en ESPN 2. De voorbeschouwing op RTL 7 start om 18.00 uur, gevolgd door de wedstrijd Ajax - Lille.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op PSV - Olympiakos live op tv (Europa League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV