Spelletjesavond met Jason Bateman loopt vreselijk uit de hand in Game Night

Spelletjesavond met Jason Bateman loopt vreselijk uit de hand in Game Night
Bekijk hier de trailer van de film

Film :

Annie (gespeeld door Rachel McAdams) en Max (Jason Bateman) zijn een stel dat elke week een spelletjesavond organiseert. Samen met nog twee andere koppels luisteren ze naar hun vriend Brooks. Hij vertelt met volle overgave de spelregels van hun spannende Game Night. Er zal iemand die avond gekidnapt worden en aan de anderen de taak om uit te zoeken wie de dader is. Wie de persoon die gekidnapt is gevonden heeft, krijgt de hoofdprijs. Bekijk hieronder de trailer van de film.

Terwijl Brooks de spelregels vertelt wordt met geweld de deur ingeslagen door een paar criminelen en begint het moord- en mysteriespel. Wat volgt is een film vol misverstanden en achtervolgingen en niemand weet of het echt of nep is.

:article:img

De makers van Game Night zijn ook verantwoordelijk voor de Horrible Bosses-films en de animatiefilm Cloudy with a chance of Meatballs. Naast rollen voor Jason Bateman en Rachel McAdams zijn ook onder anderen Kyle Chandler (Manchester by the Sea) en Jesse Plemons (Breaking Bad) te zien in deze film.

De film Game Night is vanaf 22 februari te zien in de bioscoop. Genre: Actie, Comedy.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV