Woensdag in De Vooravond: Ruben van der Meer, Tijs van den Brink, Maan en meer

Woensdag in De Vooravond: Ruben van der Meer, Tijs van den Brink, Maan en meer
Dit zijn de gasten van woensdag 24 februari

Kijktip :

Eindelijk mogen ze weer! Artiesten Jett Rebel en Maan gaan weer optreden! Ze doen namelijk mee aan het onderzoek van Fieldlab, om te kijken hoe men coronaproof festivals kan vieren... Bekijk hieronder wie er naast Jett Rebel en Maan nog meer te gast zijn vanavond.

De gasten in De Vooravond - woensdag 24 februari

  • Milou Brand en Pim Verlaan van de podcast 'Jong Beleggen' vertellen over jongeren en beleggen.

  • Voor zijn podcast 'Spindoctors' onderzocht Tijs van den Brink -in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen, de verkiezingscampagnes van partijen. Van de sneakers van Sigrid Kaag, tot de schaatsen van Wopke Hoekstra en de anti-campagne van Mark Rutte, Tijs doorziet alle trucs van de ‘spindoctors’.

  • Ruben van der Meer staat op de zeepkist; de rubriek van De Vooravond waarin ze een gast vragen om zich over een thema uit te spreken.

  • 'Op de Kaart' is een nieuwe rubriek waarin we onderwerpen pakken die misschien ver van ons bed staan, maar waar we het écht over moeten hebben. Vanavond ontvangt De Vooravond Oeigoer Ahmedjan Kasim, die op zijn zestiende vanuit China naar Nederland vluchtte, om niet in een heropvoedingskamp te belanden. Hij vertelt zijn verhaal samen met China-expert Ties Dams.

  • Eindelijk mogen ze weer! Jett Rebel en Maan gaan weer optreden! Ze doen namelijk mee aan het onderzoek van Fieldlab, om te kijken hoe we coronaproof festivals kunnen vieren.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in De Vooravond: Ruben van der Meer, Tijs van den Brink, Maan en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier