Ku Klux Klan-dramafilm Burden staat nu op Netflix

Ku Klux Klan-dramafilm Burden staat nu op Netflix
Met Forest Whitaker en Garrett Hedlund

Film :

Sinds 19 februari staat de film Burden op Netflix. Van de makers van de ijzersterke en indrukwekkende film Dallas Buyers Club is deze pure haatfilm (met een vleugje liefde) nu te zien op de streamingdienst Netflix. Lees hieronder de filmrecensie van de film Burden.

Lees hier onze filmrecensie van Burden.

Het verhaal
Mike Burden werd ooit als verloren zoon opgenomen door Klan-leider Tom en laat zich diens hatelijke levensfilosofie sindsdien kritiekloos aanleunen. Tot Mike als een blok valt voor een alleenstaande moeder die niets moet hebben van hun racistische ideologie. Als Mike op haar aandringen de KKK verlaat, blijkt de band met de Klan-leden behoorlijk voorwaardelijk: hij verliest alles. Maar hulp komt uit onverwachte hoek.

Acteur Forest Whitaker in de film 'Burden'

Cast
Naast Garrett Hedlund (Mudbound) en Andrea Riseborough (Battle of the Sexes) zijn ook Forest Whitaker (The Butler) en Tom Wilkinson (The Grand Budapest Hotel) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Andrew Heckler.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Vanaf 19 februari 2021 is de film Burden te streamen op Netflix. Genre: Drama. Tijdsduur: 117 minuten. IMDb-score: 6,3.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ku Klux Klan-dramafilm Burden staat nu op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV