Explosieve actiefilm John Wick: Chapter 2 staat nu ook op Netflix

Explosieve actiefilm John Wick: Chapter 2 staat nu ook op Netflix
Keanu Reeves in topvorm

Kijktip :

Sinds 18 februari staat de film John Wick: Chapter 2 op Netflix. De wraakqueeste stopt nooit in dit vervolg, waar John met blitse en spijkerharde actiescènes het Italiaanse Rome op zijn kop zet. Zet je schrap voor waanzinnig goed gechoreografeerde vuist- en vuurgevechten met vette wapens. De wraak zal eeuwig zoet zijn.

Lees hier waar je het ijzersterke derde deel John Wick 3: Parabellum kunt streamen

Het verhaal
John Wick (Keanu Reeves) is een huurmoordenaar die wordt gedwongen terug te keren uit zijn pensioen. Een voormalige medewerker probeert een grimmige, internationale moordenaarsbende te pakken te krijgen. Vanwege een gezworen eed om hem te helpen reist John af naar Rome, waar hij het op moet nemen tegen de meest dodelijke moordenaars van de wereld. Een levensgevaarlijke missie, die nog lang niet klaar is.

Acteur Keanu Reeves en Common in de film 'John Wick 2

John Wick: Chapter 4?
De trilogie van John Wick-films is eindelijk compleet, want ook dit tweede deel staat vanaf nu op Netflix. Dat dit een lekker tussendoortje was voor het brute derde deel John Wick 3: Parabellum (ook op Netflix), is een feit. Voor wie nog niet bekend is met deze zeer explosieve wraakfilms is het natuurlijk verstandig om bij deel 1, John Wick, te beginnen. In het genre 'hersenloze actiefilms' zijn deze films misschien wel het beste wat je kunt vinden, want vette actie is gegarandeerd. Met natuurlijk Keanu Reeves in de hoofdrol. En nog meer goed nieuws: John Wick: Chapter 4 is in de maak en wordt verwacht in 2022!

Cast
Naast Keanu Reeves (Speed) en Riccardo Scamarcio (The Woman in White) zijn ook Ian McShane (Deadwood) en Common (The Informer) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Chad Stahelski (Gangsters of Shanghai).

Vanaf 18 februari is de film John Wick Chapter 2 te streamen op Netflix. Genre: Actie, Misdaad, Thriller. Tijdsduur: 122 minuten. IMDb-score: 7,5


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Explosieve actiefilm John Wick: Chapter 2 staat nu ook op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier