The Blacklist-fans opgelet! Op deze datum staat seizoen 7 op Netflix

The Blacklist-fans opgelet! Op deze datum staat seizoen 7 op Netflix
Het duurde even, maar James Spader alias Raymond Reddington is terug!

Kijktip :

Vanaf 14 maart staat de misdaadserie The Blacklist seizoen 7 op Netflix. Geduld is een schone zaak voor de Netflix-klanten, want seizoen 7 stond ruim een half jaar geleden al op Videoland. Nu is het de beurt aan de streamingdienst met de rode N. Deze populaire hitserie met de meesterlijke manipulator Red is terug en hoe!

Bekijk hier welke films en series er in maart op Netflix verschijnen.

Waar gaat The Blacklist over?
In The Blacklist volgen we Raymond "Red" Reddington, die bereid is om de overheid te helpen. Maar dan wel onder de voorwaarde dat hij samen met agente Elizabeth Keen de criminelen op zijn 'blacklist' op mag sporen. Wat is het verband tussen Elizabeth en Red? En wat speelt er nog meer in het leven van de nieuwe FBI-agente?

De cast van misdaadserie 'The Blacklist'

Seizoen 8
De makers waren halverwege de opnames van de laatste aflevering van seizoen 7 toen de productie stilgelegd moest worden vanwege de uitbraak van het coronavirus. Het rampscenario was compleet, maar toch hebben de cast en crew een oplossing bedacht om het seizoen af te ronden met een bijzondere finale. En er is meer goed nieuws voor de fans van The Blacklist. De Amerikaanse zender NBC heeft namelijk laten weten The Blacklist te verlengen met een achtste seizoen. En nog beter: de zender is ook daarna nog lang niet van plan te stoppen met hun succesvolle misdaadserie én de hele cast komt weer terug voor het achtste seizoen..

Cast
Naast James Spader (The Office) en Megan Boone (The Blacklist: Redemption) zijn ook Diego Klattenhoff (Homeland), Harry Lennix (Billions) en Hisham Tawfiq (Kings) in de serie te zien.

Vanaf 14 maart zijn de 19 afleveringen The Blacklist te streamen op Netflix. Genre: Misdaad, Drama, Mysterie. IMDb-score 8,0.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Blacklist-fans opgelet! Op deze datum staat seizoen 7 op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier