Vrijdag 26 februari in Flikken Maastricht: dode bruidegom op vrijgezellenfeest

Vrijdag 26 februari in Flikken Maastricht: dode bruidegom op vrijgezellenfeest
Moord op paintballterrein

Kijktip :

Het enorme succes van Flikken Maastricht blijft maar aanhouden. De Gouden Televizier-Ringwinnaar van 2014 is inmiddels bezig aan zijn vijftiende seizoen en ook dat trekt elke week weer hordes kijkers naar NPO 1. Deze vrijdag staat er weer een spannende aflevering op het programma.

Je kunt de afleveringen van Flikken Maastricht vooruitkijken via NPO Plus.

Vrijgezellenfeest
De aflevering begint à la Baantjer met een mysterieuze moord. Tijdens een vrijgezellenfeest op een paintballterrein komt de aanstaande bruidegom op brute wijze aan zijn einde: zijn keel wordt doorgesneden. Hoewel ze allemaal aanwezig waren bij het gruwelijke incident, weten de vrienden van het slachtoffer van niets. Ook heeft de vriendengroep geen idee wie hun kameraad dood wilde hebben.

Lees verder onder de video's.

Café
De getuige van het slachtoffer heeft weliswaar een motief (de bruid was eerst zijn vriendin), maar hij ontkent in alle toonaarden. Wanneer blijkt dat de bruidegom een café had dat volgens de boeken miljoenen omzette, maar dat buurtbewoners er nooit iemand zagen, worden Wolfs en Eva op het spoor van witwaspraktijken gezet.

Flikken Maastricht is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Flikken Maastricht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag 26 februari in Flikken Maastricht: dode bruidegom op vrijgezellenfeest of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV