Vrijdag in Red Light aflevering 2: Esther ontdekt pijnlijke informatie

Vrijdag in Red Light aflevering 2: Esther ontdekt pijnlijke informatie
Productie van Carice van Houten en Halina Reijn

Kijktip :

Het is één van de grote producties die dit voorjaar te zien zijn bij de publieke omroep: de dramaserie Red Light, geproduceerd door en met hoofdrollen van Carice van Houten en Halina Reijn. Vrijdag (26 februari) is de tweede aflevering te zien op NPO 1.

Je kunt alle afleveringen van Red Light vooruitkijken via NPO Plus.

Kijkcijfersucces
Afgelopen week ging de serie in première op de grootste tv-zender van Nederland, en met succes: er zaten meteen 1,2 miljoen kijkers klaar voor de aftrap van deze bloedstollende thrillerserie. Hierin volgen we drie vrouwen (een prostituee, een bekende sopraanzangeres en een politie-inspecteur), wiens levens met elkaar verbonden raken na een verdwijning.

Lees ook onze serierecensie van Red Light.

Lees verder onder de video's.

Aflevering 2
In de tweede aflevering doet sopraanzangeres Esther (gespeeld door Reijn) aangifte van de vermissing van haar man Eric. Ondertussen ontdekt ze pijnlijke informatie, die nog meer vraagtekens oproept. De acties van inspecteur Evi (Maaike Neuville) leiden tot een confrontatie met Gust en Ingmar krijgt het aan de stok met zijn rivaal Elarbi. En prostituee Sylvia (Van Houten) doet een ontdekking die haar in tweestrijd brengt.

Red Light is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Red Light terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Red Light aflevering 2: Esther ontdekt pijnlijke informatie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier