Halve finale IJsmeesters: een koud kunstje vrijdag te zien op SBS6

Halve finale IJsmeesters: een koud kunstje vrijdag te zien op SBS6
Wie valt er vlak voor de eindstrijd af?

Kijktip :

Vrijdagavond (26 februari) is het alweer tijd voor de halve finale van IJsmeesters: een koud kunstje. Hierin gaan de vier overgebleven deelnemers niet alleen aan de slag met ijs, maar ook met sneeuw. En er wordt een wereldster van ijs gemaakt.

IJsmeesters: een koud kunstje gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Speedcarving
De aflevering begint zoals altijd met een speedcarving-opdracht. Dat is deze keer een bijzondere, want er wordt naast ijs ook met sneeuw gewerkt. En de deelnemers hoeven het niet alleen te doen: ze krijgen hulp van verschillende BN'ers. Zanger Frans Duijts, zangeres Leona Philippo, presentatrice Tooske Ragas en YouTuber Rutger Vink doen mee.

Lees verder onder de video's.

Iconische wereldster
Samen met de deelnemers vormen de BN'ers duo's, en de vraag is uiteindelijk natuurlijk welk duo de mooiste ijssculptuur maakt. Vervolgens is het tijd voor de grote opdracht in het ijsatelier. De deelnemers krijgen van gastjurylid Albert Verlinde de opdracht om een grote sneeuwsculptuur van een iconische wereldster te maken. Daarna is het aan de jury: wie valt er vlak voor de finale af?

IJsmeesters: een koud kunstje is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van IJsmeesters: een koud kunstje terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Halve finale IJsmeesters: een koud kunstje vrijdag te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier