Cabaretvoorstelling Bang van Martijn Kardol vrijdag te zien op NPO 3

Cabaretvoorstelling Bang van Martijn Kardol vrijdag te zien op NPO 3
Cabaretier won alle prijzen

Kijktip :

De laatste tijd lijken de commerciële omroepen de rol van de publieke omroep als voorvechter van cabaretshows op tv te hebben overgenomen. Elke zaterdag zendt SBS6 een voorstelling uit en rond de jaarwisseling waren er ook op RTL 4 veel shows te zien. Op vrijdag 26 februari is het weer eens de beurt aan NPO 3, met de voorstelling Bang van Martijn Kardol.

Bang van Martijn Kardol gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv.

Prijzen
Martijn Kardol timmert al enkele jaren flink aan de weg. Hij was in 2018 te zien als huiscomedian in RTL Late Night met Twan Huys, met de rubriek 'Martijn zegt sorry'. Hoewel dit niet helemaal volgens plan verliep, heeft Kardol ook al vele hoogtepunten gehad: zo won hij in één theaterseizoen alle prijzen op zowel het Groninger Studenten Cabaret Festival als het Leids Cabaret Festival.

Neerlands Hoop
Met de voorstelling Bang maakte Martijn Kardol zijn debuut in de Nederlandse theaters. De show werd lovend ontvangen door de critici en hij kreeg meteen een nominatie voor Neerlands Hoop. In Bang neemt Kardol zijn publiek mee in zijn wonderlijke wereld vol creatieve observaties en oplossingen.

De voorstelling Bang van Martijn Kardol is op vrijdag 26 februari om 22.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de voorstelling Bang van Martijn Kardol terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Cabaretvoorstelling Bang van Martijn Kardol vrijdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier