Waar kan ik Een Rondje Hazes zien en hoe laat begint het concert?

Waar kan ik Een Rondje Hazes zien en hoe laat begint het concert?
Eerbetoon aan André Hazes

Nieuws :

2021 is het jaar waarin André Hazes 70 jaar zou zijn geworden. De bekendste volkszanger die Nederland heeft voortgebracht krijgt daarom vanavond (27 februari) een speciaal eerbetoon in de vorm van een livestream-concert, Een Rondje Hazes. Waar kun je het concert kijken en hoe laat begint het?

Koop hier je ticket voor het concert Een Rondje Hazes op zaterdag 27 februari.

Tickets kopen
Natuurlijk komen we het liefst samen in een concertzaal of drinken we een biertje in de kroeg, maar omdat dat nu niet kan, is besloten Een Rondje Hazes te organiseren en het Hazes-meezingfeest bij je thuis te brengen. Een ticket voor de livestream kost tien euro en je kunt je tickets kopen via deze website. Op deze avond kun je het concertgevoel in huis halen en luidkeels meezingen met Hazes-hits!

Lees hier welke artiesten optreden bij Een Rondje Hazes.

Aanvangstijd
Een Rondje Hazes is vanavond (27 februari) vanaf 19.30 uur te zien via de livestream. De stream begint met een voorprogramma dat exclusief is gemaakt voor deze show: vijf artiesten zingen op beroemde plekken in Amsterdam een nummer van Hazes. Vervolgens vindt er grote show plaats in het Concertgebouw in Amsterdam, waar tal van bekende artiesten de hits van Hazes ten gehore brengen.

Het concert Een Rondje Hazes is vanavond (27 februari) vanaf 19.30 uur te zien via een livestream. Koop je tickets voor Een Rondje Hazes hier.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Waar kan ik Een Rondje Hazes zien en hoe laat begint het concert? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier