Finale Wie is de Mol? zaterdag te zien op NPO 1

Finale Wie is de Mol? zaterdag te zien op NPO 1
De laatste drie opdrachten

Kijktip :

Zaterdag (27 februari) staat de voorlaatste aflevering van Wie is de Mol? op het programma. Traditioneel worden hierin nog drie laatste opdrachten gespeeld, waarna de onthulling van de Mol een week later volgt. Weten de kandidaten nog wat geld in de pot te spelen, of kan de Mol dit door sabotage voorkomen?

Wie is de Mol? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Nog drie over
Vorige week viel Splinter Chabot vlak voor de finale af, waardoor de eindstrijd wordt gespeeld door drie vrouwen: actrice Renée Fokker, voetbalster Rocky Hehakaija en parlementair journalist Charlotte Nijs. Eén verliezend finalist, één winnaar en één Mol. Die laatste heeft de afgelopen weken geprobeerd de stand van de pot zo laag mogelijk te houden.

Lees verder onder de video's.

Cliffhanger
Dat is aardig gelukt, want er zit slechts 7.875 euro in de pot. Zelden was het verzamelde bedrag na acht afleveringen zó laag. Dat is mede te danken aan een aflevering waarin drie kandidates (Charlotte, Rocky en afvaller Marije Knevel) vijfduizend euro boden op voorkennis. Deze finale-aflevering zal waarschijnlijk weer eindigen met een enorme cliffhanger, want de ontknoping is pas volgende week.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Finale Wie is de Mol? zaterdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier