Cabaretshow Ik beloof niks van René van Meurs zaterdag te zien op SBS6

Cabaretshow Ik beloof niks van René van Meurs zaterdag te zien op SBS6
Derde show van succesvolle grappenmaker

Kijktip :

Ook deze week is er weer een cabaretvoorstelling te zien op SBS6. Op zaterdag 27 februari is het de beurt aan René van Meurs om de kijkers te vermaken. Hij is te zien met zijn voorstelling Ik beloof niks.

Ik beloof niks van René van Meurs gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Meegemaakt
Met zijn derde voorstelling trok Van Meurs tussen 2017 en 2019 door de Nederlandse theaters. Hij vertelt in de show vooral over alle dingen die hij zelf heeft meegemaakt in de aanloop er naartoe. Van Meurs wil hier heel graag over vertellen; hij vindt dat deze dingen echt gedeeld moeten worden en dat het publiek ze moet horen.

Mooi verhalen
Het zou dus zomaar een fijne avond kunnen worden, vol mooie verhalen, rake grappen en een flink tempo. Maar dat durft Van Meurs van tevoren niet te zeggen, want: "Ik beloof niks." Het is ook mogelijk dat de cabaretier een stevig potje zal improviseren. Dat zou kunnen. Maar dat ligt ook een beetje aan het publiek...

De voorstelling Ik beloof niks van René van Meurs is op zaterdag 27 februari om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna de voorstelling Ik beloof niks van René van Meurs terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Cabaretshow Ik beloof niks van René van Meurs zaterdag te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier