Hidden seizoen 2 vanaf zaterdag 27 februari te zien op NPO 2

Hidden seizoen 2 vanaf zaterdag 27 februari te zien op NPO 2
Nieuwe reeks van Welshe misdaadserie

Kijktip :

Vanaf zaterdag 27 februari zendt NPO 2 het nieuwe, tweede seizoen van de Welshe misdaadserie Hidden (originele titel: Craith) uit. De komende drie zaterdagen kun je op de late avond genieten van dubbele afleveringen.

Hidden gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Overplaatsen
Hoofdpersoon in de serie Hidden is politie-inspecteur Cadi John. Zij heeft zich laten overplaatsen naar Wales, zodat ze dicht bij haar zieke vader kan zijn en voor hem kan zorgen. Er moet echter ook gewerkt worden bij de lokale politie. In de eerste aflevering van het tweede seizoen stuit men in Noord-Wales op het lichaam van oud-docent Geraint Ellis.

Brute moord
Aan het stoffelijk overschot is af te lezen dat de oudere man waarschijnlijk het slachtoffer is geworden van een brute moord. Inspecteur Cadi John en haar collega, brigadier Owen Vaughan, maken allebei een heftige tijd door maar moeten ondertussen 'gewoon' op onderzoek uit. De drie jongeren Connor, Lee en Mia lijken ondertussen een duister geheim te verbergen.

Het tweede seizoen van Hidden is vanaf zaterdag 27 februari wekelijks rond 22.25 uur met dubbele afleveringen te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Hidden terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV